Strona Klanowa Demony Wojny
Strony: 1
Organizuje wypady na OD, Ul zygredów, legowisko kretsów, baltazara wiecej w krótce ,
1.Obędzie się dnia 05.10.10 Ul Zygredów, kto jest chętny prosze o kontakt ze mną zostaniecie wpisani na liste uczestników, potrzebne będą zwoje trucia (3), zwoje leczenia (35), moroki:pchady (9) najlepiej tygrysy (6).
2.Dnia 07.10.10 Opuszczony dom (OD), potrzebne będzie:70-80 zwoji leczenia, 9 trutek na bossów , 3 elki giganta obojętnie jakie, jedna elka na bossa, moroki:tygrysy (9) pchady (14), dobrze by było żeby każdy uczestnik miał jakiegoś blesa np: Tęcze, błogo starca, wojownika i jakieś wspomagacze np:amulet zniszczenia, eliskir prędkości, zwój kamienna skóra
3.Za 2 tyg będziecie mieli możliwość wybierania instancji do których będzie chcieli iść, ale na początek polecam chodzenie na OD, ponieważ, isz, asz, klan jest bardzo słaby pod względem uzbrojenia, jeśli chceci coś kupić ze swojego setu piszcie do mnie zobaczymy co da się zrobić
4.Wypady są potrzebne do szybszego rozwinięcia klanu dlatego prosze was o rozsądne wybiaranie co do instatcji, im szybciej uzbieracie set tym lepiej dla klanu i nas wszystkich, wtedy będziemy mogli liczyć na AWANS klanu na stopień 2.
5.Skupuje kości: Stare, pradawne 12s/ sztuka(im więcej tym lepiej ), szare ryby:płotka 20s/100sztuk, karp15s/100sztuk!!!
6.Jeśli macie pytanie dotyczące instancji, gry piszcie do mnie chętnie wam pomoge, i odpowiem na nurtujące was pytana , ja nie gryze
prv[Pink_ElephantF00]
7.Zapraszam was także do brania udziału w różnych wydarzeniach które mają miejsce w świecie FEO, dobrze by było jak byście zdobywali męstwo i awansowali na wyższe rangii, PAMIĘTAJCIE męstwo jest najważniejsze i jest najprostszą drogą do zdobywania lepszego ekwipunku!! nie długo więcej nowości w klanie, życze wam miłe gry DEMONACH WOJNY!!!!
Strony: 1